DET YPPERSTE
INNEN BILPLEIE

Beskytt din nye bil,
eller gjør din gamle bil ny!

Klargjøring for Salg

Vask og voksing

 • Innvendig Vask
 • Innvendig Rens
 • Utvendig Vask
 • Lakkrens
 • Voksbasert lakkbehandling
 • Salgsklar

Går du med planer om å selge bilen din kan det være store gevinster å hente ved å levere bilen inn til profesjonell pleie hos oss.

Det visuelle inntrykket av en bruktbil utgjør hele 70-80% av beslutningsprosessen. En nypolert og nyrenset bil vil alltid se mer innbydende ut i forhold til en bil som kun er vasket og støvsugd.
Vi har den komplette pakken for deg som skal selge bilen. Vi vasker og renser bilen din innvendig, slik at den fremstår som ny. Deretter vasker vi den utvendig, og dette inkluderer motorvask. Bilen din får deretter en lakkrens og blir polert.

Ta med bilen til oss før du skal selge eller verdivurdere den – det vil garantert lønne seg og salget vil gå betraktelig raskere!

Personbil fra kr 4790,- Bestill → SUV fra kr 5290,- Bestill →

Glastec

Unngå skader og unødvendig slitasje

Se klart – kjør sikrere – få bedre sikt i dårlig vær med vannavvisende glassbehandling fra Ditec. Ved 60km/t eller høyere hastighet vil vannet prelle av, slitasje på rute og viskere reduseres.

Insekter og skitt får dårligere feste og gjør vedlikeholdet mye enklere.

Pris fra kr 1290,- Bestill →

Ditec Felgbeskyttelse

Øk holdbarheten til felgen med Ditec Felgbeskyttelse

 • Smuss-og vannavvisende overflate
 • Ikke lengre behov for sterke vaskemiddel

Felgbehandlingen gir felgen en smuss- og vannavvisende overflate med god holdbarhet. Etter behandlingen behøver du ikke lenger bruke sterke vaskemiddel på felgene, og det holder gjerne med milde rengjøringsmiddel i kombinasjon med høytrykksvask. I tillegg til at det gjør rengjøringen enklere, er det også bra for miljøet.

Det vanligste er at vi behandler felgens utside, men vi kan også behandle felgens innside, samt hjul eller felger som blir levert inn løse. Vi gjør felgen klinisk ren før behandlingen. Meget effektiv beskyttelse.

Pris 4 felger opp til 19" fra kr 1690,- Bestill → Pris 4 felger opp fra 20" fra kr 2290,- Bestill → Tillegg for innside kun nye felger fra kr 1000,- Bestill →

Luktfjerning

Unngå dårlig lukt

 • Vi garanterer at all vond lukt blir borte
 • Utmerket for allergikere
 • Fjerner vond lukt
 • Bio kjemisk rens av hele bilen innvendig

Vond lukt lar seg ikke fjerne av vaskemidler. Du kan gjerne overdøve lukten med salmiakk, men når lukten sitter skikkelig må vi bruke ozon for å drepe bakteriene som står bak den vonde lukten.

Ozonbehandling er en kjent metode for å fjerne vond lukt, og har vært brukt lenge i biler. Det er ofte bakterier i usynlige rester fra oppkast, hundehår og sigarettrøyk som forårsaker vond lukt i bilen.
Ozonbehandlingen er en prosess som går over noen dager. Vi må først foreta en full innvendig rens, deretter må bilen tørke et døgn, før vi starter ozonbehandlingen. Et eller flere ozonapparater plasseres i bilen og begynner å produsere ozon av oksygenet i luften. Allerede etter et par minutter er kupeen tom for oksygen og full av ozon. Ozonet er svært giftig for bakteriene i høye konsentrasjoner, men for å sikre at alle bakteriene dør lar vi bilen stå i minst to døgn.

Etter ferdig behandling vaskes hele bilen innvendig. Dette er for å fjerne de giftige avfallsstoffene som legger seg i bilen.

Ozonbehandling anbefales særlig for allergikere da behandlede biler blir helt frie for allergener.

Pris personbil fra kr 3690,- Bestill → Pris suv fra kr 4190,- Bestill → Pris kassebil fra kr 4990,- Bestill →
Personvern