DET YPPERSTE
INNEN BILPLEIE

Beskytt din nye bil,
eller gjør din gamle bil ny!

Innvendig rens

For bedre inneklima og kjøreopplevelse

  • Skånsom innvendig rens
  • Velg område eller få alt renset
  • Kombiner med tekstilvask eller luktsanering ved behov

 

Innvendig rens innebærer en grundig rengjøring og oppfrisking av bilens interiør, slik at du får nybilsfølelsen tilbake. Bilen støvsuges innvendig og i bagasjerommet, vinduene blir pusset og dørkarmene blir vokset. I tillegg blir instrumentpanel og øvrige plast- og gummidetaljer grundig renset, med det målet at hele kupeen skal kjennes oppfrisket og ren.

I vår tekstilrens bruker vi varmt vann i kombinasjon med smusssløsende kjemikalier som er skånsomme mot bilens interiør, i tillegg til en spesiell vaskemaskin

Har du flekker på setet eller andre tekstiler, anbefaler vi at du bestiller en tekstilvask i tillegg. Opplever du dårlig lukt i bilen kan det være lurt å bestille en av våre luktsaneringsbehandlinger.

Rens av forseter fra fra kr 790,- Bestill → Rens av bakseter fra fra kr 890,- Bestill → Rens av tepper inl. dørtrekk fra fra kr 1350,- Bestill → Rens av bagasjerom fra fra kr 990,- Bestill → Rens av tak fra fra kr 1250,- Bestill → Komplett innvendig rens fra fra kr 5270,- Bestill →

Innvendig vask

God og rimelig bilpleie

  • Raskt og rimelig
  • Friskere inneklima

Er det lenge siden du vasket bilen innvendig? Eller har du akkurat fått utført en utvendig behandling og ønsker at det innvendige står i stil? Med en regelmessig vask hos oss får du bedre inneklima i bilen, og kjøreopplevelsen blir kjekkere. Interiøret blir rengjort ved at kupeen støvsuges grundig, vinduene blir polert og overflater og interiørdetaljer støvtørket. Vi rengjør selvsagt også gummimatter og bilens dørkarmer.

Innvendig fra fra kr 1090,- Bestill →

Tekstilimpregnering

Få et usynlig setetrekk på tekstilsetene!

  • Lettere rengjøring
  • Lenger holdbarhet på bilsetene
  • Pris gjelder for alle setene i bilen

Impregnering av bilens tekstiler er noe alle bileiere burde gjøre. Impregneringen fungerer som et ekstra setetrekk, og du slipper å bekymre deg for søl og smuss i setene. Søler du i bilen kan du tørke det rett av. Setene dine vil tåle mer og renholdet vil bli betraktelig mye enklere. Er setene veldig skitne anbefaler vi rens av setene først.

Seter fra fra kr 1250,- Bestill → Tepper inl. bagasjerom fra fra kr 1450,- Bestill → Cabriolet fra fra kr 1650,- Bestill →

Skinnbehandling

Gjør skinnsetene motstandsdyktige mot slitasje

  • Skånsom rengjøring
  • Beskyttende impregnering

Vi begynner alltid med å rengjøre skinnet med spesialtilpasset rengjøringsmiddel for å vaske bort fett, flekker og ingrodd smuss. Når skinnet senere er tørt, blir det påført ny beskyttelse som fukter og impregnerer overflaten. Det har nå økt motstandskraft mot UV-stråler, uttørking og flekker.

Hvor ofte skinn og lær blir behandlet, avhenger av hvor mye bilen blir brukt, men vi anbefaler normalt en behandling i året.

Rens og impregnering av skinnseter fra fra kr 1690,- Bestill →
Personvern